Laia Sanz, Marc Guasch a Gas Gas, připraveni na Dakar 2012
Laia Sanz, Marc Guasch a Gas Gas, připraveni na Dakar 2012

Video: Laia Sanz, Marc Guasch a Gas Gas, připraveni na Dakar 2012

Video: Laia Sanz, Marc Guasch a Gas Gas, připraveni na Dakar 2012
Video: Marc Guasch and Laia Sanz, training for the 2013 Dakar Rally in Montornès 2024, Březen
Anonim

Minulý týden proběhlo představení oficiálního týmu Plynový plyn S níž Laia Sanz a Marc Guasch se zúčastní tohoto vydání Rallye Dakar 2012. Pro Gas Gas to bude poprvé v jeho 25leté historii, i když v roce 2009 holandský tým Gas Gas Desert připravil čtyři jednotky EC 515 FSR, s nimiž Rob Verstegen, Harm Boezeroy, Walter van Sinten a Valencijec Julián Villarubia zúčastnil Dakaru.

Laia sanz bude mít pomoc Marc guasch a to jak na zadní straně 450 Gas Gas cest, které v podstatě a vzhledem ke krátké době na jejich přípravu jsou Yamaha WR 450-F které byly přizpůsobeny tak, aby vyhovovaly homologačním předpisům africké rasy, říkám jihoamerické.

The Dakar 2012 začne 1. ledna v Mar de Plata a skončí v Limě 15. ledna poté 8 363 kilometrů, z nichž více než polovina bude měřena časem. Letos bude hlavní novinkou Peru. Tato země se stává dvacátou sedmou v historii, kterou dakarská karavana projede.

Prezentace Gas Gas Dakar 2012
Prezentace Gas Gas Dakar 2012

The Oficiální tým Gas Gas Bude mít technický tým mechaniků, fyzioterapeuta a asistenční vůz, kteří zajistí, že Laia Sanz bude moci zopakovat vítězství v ženské kategorii, kterého dosáhla již loni.

Prohlášení o Laia sanz:

Prohlášení o Marc guasch:

Doporučuje: